Litt om meg:)

Enn at jeg snart er 6 mnd! mamma synes det er så rart, for tiden har gått så alt for fort! Når jeg ligger på gulvet så flytter jeg litt på meg, men klarer ikke helt å snu meg over fra ryggen til magen enda.. ligger å vipper! Når jeg er på besøk til kompisen min sander, får jeg låne gåstolen hannes. Det synes jeg er kjempe morsomt, å da fyker jeg over gulvet å finner på all slags ugang:)  Er heldigvis så liten enda, så slipper å få kjeft når jeg gjør no jeg ikke har lov til! Får nå grøt 2 ganger om dagen, og litt most frukt, eller sviskemos som mellommåltid eller som dessert:) Nå er det snart natta for meg, men først må mamma rive seg løs fra blogginga, og pappa fra tegninga!:)

Én kommentar

Mormor

18.nov.2008 kl.21:28

Hei Tobias. Der er lille gutten til mormor ja. Legger linken til MajorogMeg. Du får varsle mamma og pappa om at du vil ha oppmerksomhet. Riv dem løs fra blogg og tegning ;-)

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits