28 november 2008

dscn0253
I dag har vi vært spreke! Gikk til og fra kbs senteret sammen med Kine og Mathea. brukte 35 min dit, og 45 min hjem igjen. Jeg var sliten når vi kom hjem. Tungt å trille barnevogn på det føre her! Tobias fikk seg en ordentlig dupp i dag ihvertfall:) Ikveld kommer mormor og bestefar på besøk. Pappa er på skolen enda.. Lange dager på han for tiden. Masse eksamener som står for tur. Må prøve å få trillet en tur i morgen også. Er så godt å få rørt seg litt:) Major kom også inn en tur, det syntes Tobias var kjempe morsomt! Nå har vi besøk av morfar og onkel Petter. Morfar hadde med seg pizza fra Frati, det var godt!
dscn0256dscn0257

2 kommentarer

Mormor

28.nov.2008 kl.21:06

Så arti bilda, ja Tobias syntes Major va arti. Og barnslige Major syntes gåstolen va arti med lydan ;-) Tobias er ingen pingle iallefall. Ingen redsel for en stor hund som kommer opp i ansiktet hannes. Herlig ;-)

Marit

28.nov.2008 kl.23:57

He hei

Så kul blogg jeg har snubla over da. Riktig så koselig her inne med nusselige baby-engler i bakgrunnen. For ikke å snakke om deg da Tobias: Ikke sikkert du liker sånt prat - men hælledussen så kosemose god du er!!! Får så lyst til å klemme deg og det er nesten så jeg hører latteren din når jeg ser bildene av deg og Major. Tenker du har mange rundt deg som er indelig stolte av deg.

Stikker innom deg sånn innimellom for å se hvor stor du har blitt. Hvs mamma og pappa er flinke til å ta seg av deg er du skikkelig stor gutt om kort tid. Som drar pappa i sjegget og mamma i håret, og sjarmerer mormor i senk. Hi hi ...

Takk for titten her inne.

Klem fra Marit (venninna til mormor).

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits