11 desenber 2008

img2946

I dag har ikke Tobias vært i nå særlig form. Våkna i natt med tett nese, var hes og tett i brystet. Ble ikke mye søvn på oss. Stakkar Tobias bare skreik og skreik. Skulle helst ligge på mamma`n sin hele natta. Jeg har vært til frisøren i dag å svidd av litt penger:) Tobias var hjemme sammen med Svenn. De lå å sov på sofaen når jeg kom hjem. Tobias fikk litt feber i kveld å ble litt slapp, så han la seg før 19 i dag.

img2952

3 kommentarer

Farmor

11.des.2008 kl.19:37

God bedring gutten min.Fine bilder av deg i dag også,farmor er så stolt av deg.Det er mange her nede som følger med deg på bloggen,og alle syntes du er så fin en gutt.(noen syntes du ligner på farmor,men Synne er ikke helt enig)

Mormor

11.des.2008 kl.19:48

Stakkars Tobias, håper du frisk snart. Husk du skal ut å fly til jul. DA er det ikke godt med tette "kanaler".

Gammeltante Tove

11.des.2008 kl.21:25

Huff ja, det er mange syke barn for tida. Men grøten går ned, ser jeg,og han har glimt i øyet, så forhåpentligvis går det fort over. God bedring ;)

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits