19 og 20 desember 2008

img3046
Tobias i gåstolen sin:)

Fredag hadde Svenn siste eksamen før jul, så det måtte jo feires litt! Vi dro på middag til Stine, Espen og Sander. Etter at småguttene hadde lagt seg for natta, fant vi frem ett brettspill som heter partyspillet. Kjempe morsomt:) Å utpå kvelden/natta fant vi fram playstation og singstar. Gikk vell å la oss i 3 tiden på natta. På lørdag vaska vi og rydda i leiligheten så den er ren og ryddig til vi kommer hjem på nyåret. På ettermiddagen dro vi til morfar på middag. Ribbe, julepølse og medisterkaker fikk vi servert der. Nyyydelig:) Når vi kom hjem fikk Tobias kveldsmaten sin, å har nå lagt seg. Jeg og Svenn skal se film i kveld. I morgen må vi vell begynne å pakke til vi skal til Svelvik:) Ha en god helg alle sammen.

img3065
åh, ekkel blitz, mamma!

3 kommentarer

Mormor

20.des.2008 kl.21:23

Herlige bilda. Men en litt skeptisk Tobias på d nederste da. Regne me gangen bli ferdig imorra. Iallefall e listverk på plass og 1. strøket me maling e på. Mangle litt listverk under panelet ne i trapphølet. Imorra ska æ vask hus. D trengs!!!

Farmor

20.des.2008 kl.22:11

Nydelige bilder av deg i dag.Du er en herlig gutt.
Vi gleder oss til du kommer,da skal vi trille ut på tur,du og farmor.
Ha det fint alle tre.

Gammeltante Tove

20.des.2008 kl.22:57

Koselige bilder, som alltid:) Ha ei riktig god jul i Svelvik. Jeg gleder meg til Lene og Geir-Arne kommer lille-juleaften med lille Rikke. Det skal bli koselig å få noen dager sammen. De drar igjen 3.juledag. Kos dokker i jula alle tre. Klem fra meg

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits