Jula 2008

tobias 001
Tobias og pappa på flyplassen.

Den 22 desember dro vi til Svelvik for å feire jul. Tobias tok fly for første gang.. Det gikk kjempe bra, han sov hele flyturen. Farmor og farfar henta oss på Rygge flyplass. Når vi kom til Svelvik dro vi innom til tante Marit en tur. Det var mange som var glade for å se Tobias igjen. På lille juleaften var vi en tur til Drammen for å handle en julegave. Dær var vi ikke akkurat aleine! På kvelden samla vi oss alle sammen hjemme til farmor og farfar å spiste pizza. Tobias sov dårlig den natta. Mye nytt og mange inntrykk. Juleaften lå vi ganske lenge, å slappa godt av før middagen. Ribbe, medisterkaker og julepølser til middag.

tobias 023
I finstasen:)

Tobias fikk masse fine leker i julegave. Det blir stas med nye leker. Er spennt på om vi får med oss alle gavene hjem:) 1 juledag var vi bare hjemme å slappa av. Var ute å trilla en tur sammen med farmor og farfar. Var jo så fint vær at vi kunne ikke bare sitte inne. Men kaldt var det. 2 juledag var vi å så på julecupen i fotball i svelvikhallen. Til å med John Arne Rise og han andre Rise hadde rota seg dit:p Tobias ar hjemme sammen med farmor og farfar. Etter cupen dro vi å henta Tobias, og dro en snartur innom Tante Marit. Etter det dro vi hjem så Tobias fikk en lang dupp på verandan. På kvelden kom Marit, Kim, Linus og Synne. Vi spiste pinnekjøtt og ribbe til middag. Det var nydelig:)

tobias 004
Farfar og alle barnebarna:)

tobias 015tobias 043
Tobias og tante Marit.                         Pappa og Tobias.

tobias 039
Tobias reiser seg opp i vogna:)

tobias 014tobias 019
Linus                                        Synne og Tobias

4 kommentarer

Mormor

26.des.2008 kl.22:12

Endelig kom det oppdateringer, så masse fine bilder. Linus har jo blitt stoooor gutt da. Står staselig i dressen sin. Bra dere koser dere i Svelvik. Her har vi fått varmen i tømmerveggene, 25 gr nå. Farfar har nydelige barnebarn ;-) Hils hele gjengen og gjett om vi gleder oss til dere er på plass på Rabben? Yess!!!!!

Stine Og Sander

27.des.2008 kl.11:37

:D ser ut som dokker kose dokker i jula ja:D Glæde oss t å se dokker igjen, over nyttår..:D:D kos dokker videre da:) Gi Tobias en stooor klem:) (lua vart perfekt foresten):)

Mormor til Tobias

29.des.2008 kl.22:18

Dåkker e da linka te den nye bloggen sjøh.... kjik en gang te.

Synne

30.des.2008 kl.17:57

Så lik Linus er på pappan sin

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits