Siste dag i 2008.

dsc0644

Sto opp klokken 8 i dag, dro på citysyd og hentet camerat vårt som har vært på reperasjon. Hentet også forlovelsesringene våre:) Hadde ikke fortalt til noen at vi hadde forlovet oss, men mamma så ringen med en gang vi møttes. Etter citysyd dro vi å hentet Lars som skulle være med til Åfjord på hytta. kom nesten fram til Flakk, men der måtte vi snu gitt. Hadde gått steinras der. Måtte snu og kjøre om Byneset. Ble ca en time lengre kjøring på oss, men lik så greit. Tobias fikk ihvertfall en ordentlig dupp. kom utover på hytta i 13 tiden. Da spiste vi rundstykker med masse godt pålegg. Til middag hadde vi kalkunbryst, hasselbaktepoteter og waldorfsalat. Yummi:) Nyttårsaften ble litt avstumpet for min del.. Jeg så på rakettene gjennom soveromsvinduet. Var bare kjempe sliten etter lite søvn mange netter på rad. Tror Tobias får flere tenner. Han kasta opp i hele sofaen på hytta i dag.. huff, stakkar. Men fikk kvitta seg med litt slim da.

dsc0638
Ser ut som en liten ramp:)

Børge, Lars og Svenn leika seg litt med lystagging i går kveld. Tok hver sin lommelykt, satte camerat på selvutløser, og begynnte og veive med lyktene. resultatet ble jo ganske kult, og havnet på forsiden på www.fosna-folket.no Børge var også ute med sitt nye speilreflex camera å tok bilder av rakettene.


dsc0615
Idyllisk i Åfjord, uansett vær og føre:)

dsc0672
Ringene på plass:)


Da gjenstår det bare å ønske alle sammen et riktig godt nytt år!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits