02 .januar 2009

dsc0847

Sov lenge i dag å vi gitt! godt! Men fordi om vi sov lenge, sto vi opp før alle andre. Da måtte jeg tenne opp i peisen, for her var det kaldt! Vi var også inn i Årnes å handlet litt i dag. Petter sto for middagen i dag, å da ble det selvfølgelig taco... Tobias hadde lang dupp i dag. Tok han opp etter et par timer. Han sover så godt på hytta. Ellers har vi bare vært inne i dag. Ruskete vær i Åfjord i dag. Har kommet masse snø i natt og i dag. Hadde egentlig tenkt oss ut på tur, men når det snør og blåser kan vi ikke ta med en halvsyk Tobias ut.

dsc0857

Nå sitter Tobias i fanget til onkel Petter og leker med et gammelt tetris spill. Mange morsome lyder i det. Men det aller beste er jo å spise på det. Sikkert ikke noe støvete etter å ha ligget på loftet i mange år!

dsc0871

Det blir varmt i hytta etter mange timers fyring i peisen!

dsc0892

Her har klokken passert 23, å Tobias burde egentlig ha sovet søtt.. Men, som du ser er han lys våken. Ikke like enkelt med sove rutinene hele tiden.

dsc0916

Utrolig hvor morsomt det kan være med pc.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits