06 januar 2009

dscn0397

 Svenn hadde siste eksamen i dag.. Som han kom forseint til:S Var mye kø på morgentimene pga av dårlig føre og glatte veier. Jeg og Tobias var bare hjemme i dag ettersom Svenn hadde bilen, og det var alt for dårlig føre til noen trilletur. Var på OBS! på ettermiddagen å fikk tatt en skikkelig storhandel:) Det trengtes virkelig! Hadde ingenting hjemme. Tobias har vært i storslag i dag. Første duppen i dag var på over 3 timer. Hjalp sikkert å være skikkelig uthvilt:)

dscn0400

Tobias badet i kveld. Jeg har kjøpt sånn sklimatte å lagt i baljen hans, så nå sitter han som en prest:) Er skikkelig spent på natta. Har bestemt oss for å slutte med nattmating:S Kommer vell til å være skikkelig trøtt i morgen:( Hadde også planer om å slutte å amme, men det er det bare å glemme. Tobias nekter å ta flaske. Men vann fra flaske, det tar han gjerne!

dscn0396

dscn0410
Lanoungen?

2 kommentarer

Mormor

06.jan.2009 kl.22:45

For nån læne bilda dåkker har tatt, skikkelig bra. Lykke te i natt da..Tobias e en bestemt herremann som veit ka`n vil. Kan bli tøfft, hold ut!! Han gir sæ te slutt sjøh. Vilje er en bra ting egentlig!!

Farmor

06.jan.2009 kl.22:58

Så fine bilder av god gutten,farmor savner deg Tobias.Det er så fint å se at du er så blid å fornøyd.
Syntes vi hadde det så fint i jula,du lo så godt når du skremte meg.
Du får få litt vann av flaska i natt,skuffa blir du nok, men du er nok ikke sulten,bare vane tror jeg.
Ha en ny fin dag i morgen alle tre.

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits