07 januar 2009

dscn0394

Ja, i natt hadde vi første natt uten mat til Tobias.. Det gikk jo så som så! La seg klokken 21, våknet 01.30 og sov ikke noe mer den natta. Sto opp klokken 7, da fikk han grøt og melk.. Svenn dro på skolen i halv 8 tiden. Ikke godt å være så trøtt og sliten. La  Tobias igjen i 8 tiden og når han hadde sovna la jeg meg jeg også.. Fikk vell kanskje sovet en time. Ikke nok til å holde det gående en hel dag det:p Senere på formidagen dro vi på besøk til Kine og Mathea. Stine og Sander var også med. Ungene sov en dupp ute i vogna. Da hoppa vi opp av sofaen å spillte litt nintendo wii. Det er så morsomt. Kommer sikkert til å kjennes i armene i morgen.

dscn0417
Morro med litt nye leker. De hjemme blir kjedlige i lengden.

dscn0418
Ser ut som Tobias har en skikkelig alvorsprat med Sander.

Nå har Tobias lagt seg. Håper han sover bedre i natt! Ha en fin kveld alle sammen:)

2 kommentarer

Mormor

07.jan.2009 kl.21:26

Ikke sikkert han sover i natt heller, men vi krysser fingrer. Det kan gjerne ta noen netter..Men det kommer!! Keeep up the good work!!

Stine Og Sander

07.jan.2009 kl.21:35

haha...Tobias: blaaablablæææh, Sander: hæ?:p Artig bilde:) Lykke t i natt:) Sander ligg å jabbe som bare d, vart en sein dupp på han i dag, så han vil vel itj såv enda nei:p

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits