08 januar 2009

dscn0002

Natta som var, var rett og slett herlig! Tobias sov hele natten, ikke noe skriking i det hele tatt:=) Men må opp tidlig om morgenen nå da.. Sto opp klokken 6 i dag. Litt i tidligste laget synes jeg. Ellers har vi bare vært hjemme i dag. Bare blankis i Trondheim. Ikke føre for hverken vogn eller bil. Tobias satt mye på gulvet å lekte seg med lekene han fikk i julegave i dag. Spesiellt stor stas med den på bildet over. Mye lys og lyder i den:)

dscn0007

Når Svenn kom hjem fra skolen dro han på butikken å kjøpte inn biff til middag:) MMM! Til biffen hadde vi hasselbakte poteter med kryddersmør, tomat og ost. Nydelig. Svenn har jo blitt rene mesterkokken:=)
Nå har Tobias lagt seg. Håper det går like bra i natt også. Fryktelig godt å få sove mer enn 3 timer i strekk:)

dscn0011

4 kommentarer

Mormor

08.jan.2009 kl.21:42

JA, håper natt blir bra til dere. Sov godt... Her drypper det så fælt fra taket at hele huset høres ut som en stor vannlekkasje..Takrennenedløp sikkert frosset og så flommer det over og treffer blekket i etasjen under. Festlig..NOT.

08.jan.2009 kl.22:04

Lykke til med soving i natt:-) Går gjerne bedre enn den en tror.

Tovepia

08.jan.2009 kl.22:32

Høres ut som alt står bra til:-). Artig å følge med for en gammel tante også. Alle gode ønsker for natta;)

Mormor til Sander

09.jan.2009 kl.08:08

Så stor Tobias har blitt. Artig å sjå på bloggen din. Lykke te med nattmatavvenninga.;-)

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits