13 januar 2009

dscn0031dscn0032
dscn0033dscn0034

I går var vi på Ikea å handlet inn noen nye møbler:) Kjøpte vitrineskap, bokhylle og pc-bord. Svenn sto me flatpakker i hele går kveld. Jeg er bare suuper fornøyd med resultatet! Ble en helt ny stue.

I dag var vi ute på lang trilletur. Kine og Mathea kom hit i 11 tiden. Vi tok på oss broddene og gikk til og fra Lade. Jeg var sliten når vi kom hjem. Men leiligheten trengte en vask, så når Svenn kom hjem begynnte vi med det.
Mormor, bestefar og morfar kom innom utpå ettermiddagen for å se hvordan det ble. Morfar tok med seg de gamle glass skapene hjem. Nå har Tobias lagt seg for natten, og  sover til i morgen tidlig. Han har blitt kjempe flink til å sove på natta. Våkner noen ganger, men da er det bare å gi han litt vann eller smokken så sovner han fort igjen. Det er så godt å ikke må mate om natta:)Nå har bloggen selfølgelig slått seg litt vrang! Får ikke til og laste opp flere bilder.. AHRG! irriterende:(

5 kommentarer

Stine og Sander

13.jan.2009 kl.21:52

Såå fint d vart på stua Trine:) artig med forandring en gang i blandt ja:)

Trine og Tobias

13.jan.2009 kl.22:05

ja d e d:) men svarte ta!! bloggen e jo helt mongo i dag!først fikk æ ikke t å last opp bilda, så fikk æ ikke t å publiser innlegget å no e d publisert 3 gang!!! æ bli gal.. sånnt e så jævlig irritabelt!

Mormor

13.jan.2009 kl.22:19

Stilig vart d iallfall, helt klart. Herlig med forandring me no nytt. Ja, dåkker har vært flink me TObias, godt te hain å d, å få sov om natta. Kanskje du ska gå over te blogspot?

Tovepia

13.jan.2009 kl.22:30

Gratulerer med nye møbler! Ble kjempefint!

Farmor

14.jan.2009 kl.15:46

Så fint med nye møbler.
Deilig at Tobias sover om natta.Savner dere.

Ha det fint alle tre.

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits