16 januar 2009

tobias og mamma

I dag sto vi opp 08.30. Tobias fikk frokost, så leika vi litt.. En time etterpå la han seg for å sove igjen. Jeg vekkte han halv 12, for da skulle vi på lunch til mormor:) Onkel Petter sto også opp for å spise sammen med oss. Major ble helt i hundre når vi kom. Prøvde å sette Tobias på gulvet men da tiltet det helt for bikkja, vil jo så gjerne bort å sleike/spise på gutten:)

 Etter lunchen dro vi på besøk til Stine og Sander. Guttene leika seg på gulvet:) Viser veldig mye interesse for hverandre nå. Ble litt lugging, kloring og riving i ørene på hverandre:p Tobias og Sander tok senere en dupp i vogna på verandan. Da spiste vi voksne middag. Mousakka, rømmesalat og hvitløksbaguetter:) mmmm:)

tobias og sander2

 Vi var hjemme i 18 tiden. Tobias tok natta en time tidligere enn vanlig i dag. Var så trøtt stakkar. Men før han fant senga ga pappa han et bad. Sover så godt når han får badet litt før natta:)

I kveld skal jeg bare slappe av foran tv`n. Svenn sitter jo bare på pc`n å spiller hoppspill og flysimulator. NERD!!

Ha en suuper helg alle sammen:)

tobias1

3 kommentarer

Mormor

16.jan.2009 kl.21:45

Går sikkert bra at Tobias legger seg tidligere. Hils NERDEN ;-) Her er vi igang med oppussing..men jeg må vente med å male vegger til Gubben er ferdig med taket..så jeg sitter og tripper for å komme igang. Taket må ha 2 strøk...

Sidsel

16.jan.2009 kl.22:00

God helg!

Farmor

16.jan.2009 kl.22:31

Du er heldig som har mormor nær deg,håper du blir like energisk som henne,farmor er nok mer bedagelig ,men jeg er jo noen år eldre da.

God helg til dere alle.

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits