18 januar 2009

ajure

I dag sto vi opp klokken 05.30, Men gikk å la oss igjen etter at Tobias hadde spist frokost og leika litt. Da sov vi til 10. Svenn var en tur på jobb i dag. Når han kom hjem trillet vi bort til mormor og bestefar. Spiste middag der i dag. Fiskeboller i hvitsaus:) mmm, livretten min. Tobias fikk også smake litt, han syntes faktisk det var kjempe godt. Når vi var ferdig med middagen fikk Tobias middagen sin. Men den kom fort opp igjen.. Han satte spaghetti biter i halsen og spydde opp alt. Jeg hadde selvfølgelig ikke med ekstra klær, så da måtte jeg ned i kjelleren å leite frem klær fra når jeg og Petter var små.

shye

Ser at det var "in" med pastell farger på 80 tallet:p

Når vi dro hjem ble mormor, bestefar og Major med å gikk. Vi tok en ekstra runde, slik at Tobias fikk sove litt. Holdt på å fryse ihjel på turen. Iskald vind i Trondheim i dag. Nå sitter Tobias på gulvet å leker. Han skal snart spise kveldsmat, bade også legge seg.

0sgvdfl

Morro å rote i bladene til mormor:)

3 kommentarer

Mormor

18.jan.2009 kl.20:17

Pastell var "in" da ja. Men Tobias kler da pastell å han. KK vare mere moro enn "tromme". hehe..

Sidsel

18.jan.2009 kl.20:49

Hehe pastell er litt ut nå da, men har kler det:-)

Tovepia

18.jan.2009 kl.23:23

Tror faktisk det var jeg som kjøpte denne joggedressen til Petter. Den har holdt seg godt da, skjønner jeg. Eller var den for pastell på 80-tallet også? Jeg synes Tobias var veldig fin ihvertfall!!!

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits