21 januar 2009

liutwef

I  dag var vi på lunsj til Stine og Sander. Det var kjempe koselig! Tobias og Sander leika masse sammen på gulvet.  Kosa seg godt da:) Tobias fikk brødskive til lunsj i dag også. Han synes det er kjempe godt:)

Etter at Tobias hadde ettermiddagsduppen sin, og hadde spist middag dro vi hjem. Svenn kom hjem rett etter oss. Tobias leika litt, og koste litt med mamman sin før han tok en liten dupp igjen. Jeg har blitt skikkelig forkjølet i dag. Hoster og harker:( Så i morgen skal vi holde oss hjemme å pleie formen litt tror jeg.

Nå har Tobias lagt seg, men høres ikke ut som han har tenkt å sove med det første. Ligger å prater og lager masse rare lyder.

stghlo

2 kommentarer

Tovepia

21.jan.2009 kl.21:52

Høres trivelig ut at han ligger bare der og prater:-) Ha en fortsatt trivelig kveld!

Mormor

21.jan.2009 kl.21:52

Ikke farlig så lenge han ligger og koser seg i senga. Bra det. Ja du får holde deg inne og pleie helsa. Er bare SÅÅÅÅ fornøyd med gangen.

Skriv en ny kommentar

Tobias

Tobias

0, Trondheim

Tobias er en blid og herlig gutt,og bor på jakobsli i Trondheim sammen med mamma Trine og pappa Svenn Ove. Tobias er en bestemt lite kar, og vil gjerne ha det som han vil. Tror han har arvet tempramanget til mammaen sin.

Kategorier

Arkiv

hits